Sze, júl. 17, 2024

Bogyiszlói Polgárőr Egyesület

Egyesület elnöke: Nagy Zoltán

Elérhetősége: 06 30 267 9736

Alelnök: Csábrák Csaba

Titkár szolgálatirányító parancsnok: Király Elizabet

 

Egyesületünk 2006.03.09-én alakult. Jelenleg 21 fő taglétszámunk van, ebből 15 fő aktív polgárőr. Az alapító tagjaink közül még néhány ma is aktív szolgálatot teljesítő polgárőr.

Munkánkat, szolgálatainkat önkéntesen, szabadidőnkben látjuk el, jól látható formaruhában és láthatósági mellényben. Rendszeresen közreműködünk különböző szabadidős sport, kulturális rendezvényeken, ünnepi megemlékezéseken, de segítünk rendkívüli helyzetekben is (árvíz, hó helyzet, értékek őrzése, eltűnt személy keresése, stb.).

Szorosan együttműködve az Országos Polgárőr Szövetséggel és a kiemelkedő stratégiai partnereinkkel.

Polgárőreink, egyesületünk az eddigi gyakorlatnak megfelelően vesznek, vettek részt az „Egy iskola-egy polgárőr”, illetve a „Polgárőrök a tanévkezdés biztonságáért” akcióban megelőzve ezzel a gyermekbaleseteket az iskolák, óvodák környékén.

Megalakulásunk óta azon dolgozunk, hogy Tolna megyében hozzájáruljunk a közbiztonság fenntartásához, a polgárőr mozgalom elismertségéhez, kapcsolatrendszerünk erősítéséhez.

Egyesületünk támogatásokból, valamint pályázati úton elnyert összegekből tartja fenn magát. Ezekből a pénzekből próbáljuk meg fejleszteni eszközeinket, karbantartani a szolgálati személygépkocsit, valamint “felöltöztetni” tagjainkat a Polgárőr törvény által előírt formaruhával.

Please insert your API key for mailchimp.

Image